Pagini

marți, 16 decembrie 2014

dumnezeu ăsta a mai ucis 4 OAMENI NEVINOVAȚI, cei care salvau vieți...! Criminalul...



Sunt curios să văd cine o să fie tras la răspundere (la modul serios, nu așa, cum suntem noi obișnuiți... că e de vină mortul, că e de vină ceața, pisica neagră, popa...) adică, să fie bubuit la greu! Nu doar demis! Că nu e prima dată! E chiar a doua oară!
Și apropo de popă...! Futu-le muma-n cur de jigodii ordinare, de spurcați borâți ce trăiesc numai din banii noștri, în LUX ORBITOR...!!!

Băăăăăi.... gura mă-tii de Guvern, în frunte cu marele ei pomanagiul Ponta, care a donat (a dat pomeni electorale) de sute de milioane de euro la biserică, la BORâturi Jegoase și lui Nea Trafalet pentru ridicarea de biserici scârboase și la catedrala Scârboșirii Neamului...!
De banii din pomenile tale electorale Ponto, puteai nu numai să faci zeci de spitale moderne... cu tot ce trebuie, dar puteai să-i investești și în SISTEMUL DE SALVĂRI A VIEȚILOR OMENEȘTI...! AutoSalvări moderne, elicoptere de tip SMURD, să plătești AȘA CUM SE CUVINE CADRELE MEDICALE CARE LUPTĂ PENTRU A SALVA VIEȚILE CELOR DE LÂNGĂ NOI!

Ponta... ai dat bani fără număr, fără număr la BORâți, care din câte știu eu și nu numai eu, N-AU SALVAT NICIODATĂ VIAȚA NICI UNUI OM! NICIODATĂ!
DIN CONTRĂ... ÎI DUC DOAR LA GROAPĂ și atât!
Pe bani mulți, așa cum I-AȚI ÎNVĂȚAT VOI... că nu le luați nici o taxă, nici un impozit, nici nu-i cercetați pentru toate fărădelegile pe care le fac pe acest pământ!

HUOOOOOOOOOOOOOOO!!!