Pagini

marți, 11 noiembrie 2014

Un duhovnic îndemnă pe credincioşi să voteze Victor Ponta.
Pentru că el o să aibe banii pentru ”bunăstarea lui”. Normal, nu?


În cadrul predicii rostită ieri în biserica din Moftinu Mic, județul Satu Mare, cu ocazia sărbătoririi hramului acesteia, la care a participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, părintele duhovnic Sebastian de la Mănăstirea Ţeghea i-a îndemnat pe credincioşi ca alegerile de duminica viitoare să se prezinte la urne şi să voteze Victor Ponta.
Arătând că sociateatea românească se află în pragul unei decizii foarte importante pentru toţii românii şi pentru întreaga ţară, preotul i-a îndemnat pe credincioşi să se prezinte duminică la urne şi să voteze un preşedinte ortodox.
Nădăjduim ca în această ţară să fim cu toţii fraţi întru Hristos, să împărătşim credinţa ortodoxă. Să ne unim, să fim fraţi, iar duminică, la alegeri, creştinii ortodocşi să dăm un vot pentru ţara noastră. Este alături de noi şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, şi ne îndeamnă ca duminică să mergem cu toţii la vot şi să votăm Victor Ponta. Este omul care ne poate duce pe calea desăvârşirii”, a mai spus părintele Sebastian.