Pagini

luni, 24 noiembrie 2014

Știre caldă, caldă... chiar foarte fierbinte! Pentru că ARDE!

Știrea de azi dimineață de la PROTV, care se potrivește perfect cu categoria: DACĂ VĂ ARD BISERICILE...: ”Azi noapte s-a dezlănțuit iadul, la Mănăstirea Vovidenia din județul Tulcea”.
Mi-a plăcut foarte mult secvența când măicuțele stăteau cu icoanele ridicate spre cer, rugându-se nu știu cui, să oprească vâlvătăile focului, în timp ce de 5 ore bune, pompierii se luptau cu focul pentru a-l stinge!
Conform știrii, un incendiu de proporții a mai făcut prăpăd în urmă cu câțiva ani, la aceeași mănăstire. Atunci, o măicuță a sfârșit carbonizată în aceeași camera în care a izbucnit duminică seara vâlvătaia. E CLAR! PENTRU HANDICAPATELE ASTEA, DUMNEZEU E CHIAR INEXISTENT! NU ȘTIU DE CE SE MAI ROAGĂ LA EL!

Și vorbind de măicuțe, parcă văd același timp de IDIOȚENIE a tuturor jegoșilor negri, ca și cu doctorii...! Ei se roagă ca tembelii pentru sănătate, dat ajung mereu... pe mâna medicilor, să le prescrie medicamente, să se opereze și să-și facă tratamente adecvate pentru a scăpa de dureri sau neplăceri... pe care le oferă (conform spuselor lor, același invizibil și inexistent dumne-zeu!).
E plină lumea de TEMBELI RELIGIOȘI...!