Pagini

vineri, 10 octombrie 2014

Vaticanul oare este în alertă?


O descoperire recentă zguduie din temelii lumea creștinismului. Vaticanul a rămas fără cuvinte la aflarea veștii. 
O biblie veche de 1500-2000 de ani a fost descoperită în Turcia și ținută în secret. Cartea conține Rugăciunea lui Barnabas, un discipol al lui Hristos, care arată faptul că Iisus nu a fost crucificat. Mai mult decât atât, textul arată că acesta nu a fost fiul lui Dumnezeu, ci doar un profet. Cartea spune despre apostolul Petru că ar fi un impostor. 
Biblia povestește că Iisus s-ar fi urcat la ceruri viu, iar Iuda Iscariotul a fost crucificat în locul lui.
Obiectul valorează aproximativ 24 de milioane de dolari. Numeroși experți confirmă autenticitatea bibliei, despre care spun că a fost scrisă cu litere aurite, pe piele, în limba aramaică, limba lui Iisus. 
Viziunea din carte o susține oarecum pe cea islamică și contrazice astfel Noul Testament. 
Specialiștii spun că la Consiliul de la Niceea, Biserica Catolică a omis Rugăciunea lui Barnabas. Descoperirea pare să provoace numeroase temeri în cadrul Bisericii Catolice.
Sursa: A1.ro

Oare BORăturile noastre, au cumva teamă de toate astea?
NU, desigur și nici nu o să aibe, pentru că la câtă prostime e pe meleagurile astea mioritice, n-o să rămână ei cu oasele de morți nepupate de babe băloșite și nefrecate de sărăcimea ce-și dă ultimul bănuț pentru lumânări și tămâie, în loc să-și cumpere de mâncare sau medicamente!
Oare cum rămâne cu o altă chestie care a făcut vâlvă în zilele trecute? Aceea în care, cercetătorul Michael Paulkovici a afirmat într-o lucrare a sa, că ”Iisus nu a existat niciodată, este un personaj fictiv, inventat de romani pentru a crea un idol în care să se creadă și cu care să domine popoarele”???
Oricum..., se pare că toată mizeria cu aceste sfiinte ființe ce trăiesc acolo sunt printre norișori pufoși și pe care NU I-A VĂZUT NIMENI (!!!) începe să arate ca o mare, MARE CACIALMA!
Dar mai trebuie să curgă multă apă pe Dunăre, ca omenirea să realizeze asta!