Pagini

marți, 28 octombrie 2014

S-a rugat la Moaștele paraschevei... Și a obținut ce-a vrut!

Bărbatul din Vaslui, s-a rugat pentru sănătate, viață lungă, bani mulți și prosperitate! Pentru ce? Pentru că... în RAI le are pe toate!
CORECT?


Accident grav în judetul Vaslui. 
După o noapte de pelerinaj la moaștele sfintei parascheva, bărbatul din Galați care s-a rugat, a pupat și și-a frecat portofelul de raclă, a adormit la volan în timp ce se întorcea acasă și s-a izbit de un canal de colectare a apei. 
În urma impactului, șoferul de 39 de ani a murit în timp ce sora și nepotul, care-l insoțeau, au fost proiectați în afara autoturismului. Cei doi au scăpat cu viață, însă au suferit răni grave. Abia se iviseră zorii când cei trei pelerini s-au îndreptat spre casă după o noapte întreaga de rugăciune la racla sfintei parascheva. 
Pe drumul ce leagă Vasluiul de Iași, șoferul ar fi adormit la volan, a intrat pe contrasens și a izbit canalul de colectare a apei de pe marginea șoselei. Bărbatul de 39 de ani a rămas prins în mașina zdrobită cu picioarele strivite. Sora lui, care stătea pe scaunul din dreapta, a fost proiectată pe câmp, prin parbriz, iar fiul acesteia, un băiat de 17 ani, a fost și el aruncat pe șosea. 
Șoferul a fost resuscitat timp de mai bine de o oră. Ca să-l salveze, medicii au solicitat și un elicopter care a aterizat chiar pe șosea, iar circulația mașinilor a fost oprită la o distanță de câțiva kilometri.
În zadar însă. Bărbatul s-a stins sub ochii celor de la ambulanță.