Pagini

marți, 14 octombrie 2014

Mi-e scârbă și mi-e silă....



Mi-e scârbă și mi-e silă de toți acești POLITICIENI care n-ar fi făcut în viața lor o cruce și   n-ar fi pupat niciodată o icoană, dacă n-aveau nevoie de jigodiile astea negre, care mani-PULE-ază masa asta imensă de idioți inculți, numiți... ”credincioși”!!! Și pentru voturile astea... ce-i duc în fruntea țării... stau și se milogesc la BORăturile scârboase! Le dau BANI, VILE, TERENURI, PĂDURI, VII, CASE etc, etc, dar nu le iau nici măcar un ban la impozite și taxe, doar ca un căcat cu ochi numit în sat... ”părinte”, să le spună inculților: ”BĂĂĂĂ, SĂ-L VOTAȚI-L PE X-ulescu! CĂ AȘA VREA dumnezeu”! Hai sictir!

Nu credeți? Iată ultima știre despre treaba asta, preluată de pe Yahoo News!

Șase vile și o sală polivalentă din comuna nemțeană Ceahlău au fost cedate gratuit de Guvern în proprietatea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.
Potrivit jurnaliștilor de la  Monitorul de Botoșani, vilele, denumite „Floare de Colţ”, „Crinul”, „Toporaşul”, „Ghiocelul”, „Bujorul” şi „Viorica” au fiecare o suprafaţă construită de peste 150 metri pătraţi şi o suprafaţă desfăşurată de peste 300 metri pătraţi, iar sala polivalentă are o suprafaţă desfăşurată de 4.572 metri pătraţi şi una construită de 1.722 metri pătraţi. 
Până acum, aceste imobile au fost în administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte. Șefii Guvernului au o relație apropiată cu conducerea Bisericii Ortodoxe. La sfârșitul săptămânii trecute, vicepremierul Liviu Dragnea a primit, la mănăstirea Hurezi, din partea patriarhului Daniel, ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni” „pentru contribuția adusă de acesta în renovarea mai multor lăcașe de cult. Potrivit ritualului, preoții i-au cântat „Vrednic este!”.

Comentarii???