Pagini

marți, 28 octombrie 2014

Look to Jesus!


Veniți alături de isus...! Rugați-vă la dumne zeu! O să simțiți cum vă cuprinde bunătatea lui și cum vă dă toată puterea lui...! Toate astea... numai după ce vă veți deschide sufletul și portofelul...! Pentru bunăstarea noastră..., în nici un caz pentru a voastră! Aleluia!
Și când mai pupi niscavai Moaște cu speranță pentru sănătate și belșug (cum???)... așteptăm o donație consistentă pentru slujitorii lui 'ăl de sus, că numai așa veți scăpa de toate bolile care au năvălit pe capul, ficatul, stomacul, inima, colonul, picioarele și măselele Dvs.
Moaștele făcătoare de minuni (atunci când o să se demonstreze asta!) o să vă vindece de toate cele, fără să mai dați bani și plocoane pe la doctori și mai ales pe medicamente și tratamente inutile. În nici un caz să nu faceți asta... doamne ferește!
Ăia și pastilele lor sunt diavolul pe pământ și otrava ce vă omoară!
Veniți mai aproape de isus și de dumne zeu și de maica domnului (Care domn? Popescu?) și de sfinți noștri! Atunci când veți ajunge în fața domnului (încă odată întreb... care domn? Popescu sau Ionescu?) o să fiți atunci când vă cheamă dumne zeu la el, o să fiți un mort frumos, sănătos, vesel, de parcă ați fi viu!
Un mort prost, e adevărat, dar totuși viu!
:P