Pagini

joi, 30 octombrie 2014

Înapoi în Epoca de Piatră sau cum îl putem găsi pe x-zeu...!



Prima reacție a unui trib din Papua-Noua Guinee la vederea oamenilor albi. Priviți-i cu ce FRICĂ se uită și îl analizează pe ”omul alb”, care pentru noi, acum, nu e nici o chestie care să ne sperie. Pentru că ne-am mai deșteptat de atâția mii de ani de evoluție și cunoaștere a naturii și științei ce ne-a dezvoltat creierul! Dar asta-i valabil doar pentru unii dintre noi, restul....


Dumnezeu (sau cum s-ar numi această verigă lipsă în istoria lumii noastre) este pretutindeni? Se pare că aici nu a ajus NICIODATĂ... El a ajuns sub forma unei singure cărți, El există sub forma unei singure cărți, El există numai în creierele infectate cu acest miscob, cine nu îl învață nu îl cunoaște!
Trebuie să recunoaștem odată și odată (dar mai ales biserica în multitudinea ei de forme) că oamenii primitivi de pe Pământ, atunci când au ”cunoscut” extratereștrii ce vizitau și planeta noastră, poate (dar e mai mult ca sigur) au avut același comportament.
Ei în schimb au văzut ”umanoizi după forma și asemănarea lor” coborând din ceruri. Da! Pentru că extratereștrii, inclusiv în aceste momente ale sec. XXI al existenței noastre, dețineau și dețin tehnologii pe care noi nu le avem, nu le avem decât o infimă parte și încă poate mii de ani n-o să le avem pe cele ce permit exploatarea Cosmosului prin forme fizice de exploatare!
Frica de ”cei de sus” ce le-au arătat poate (civilizațiilor antice), din greșeala că aveau nevoie s-o folosească în prezența omului destul de primitiv intelectual, ce ”tehnologii” dețin, i-au făcut pe pământeni să le fie teamă!
Niște Jegoși au profitat de asta și au realizat că dacă se pretind că pot comunica, că pot îndeplini, că pot să-i pedepsească pe cei ce nu le ascultă vorbele ce ei le primesc de la ”ăl de sus” ca fiind PORUNCI SFINTE, o să ardă-n Iad (iarăși o chestie inventată cu acest scop) și o să putrezească în chinuri groaznice! Poate din cauza asta sunt și îmbrăcați în ”negrul morții”.
Evul Mediu, CEA MAI NEAGRĂ ETAPĂ A EVOLUȚIEI OMENIRII, tocmai din aceste chestii a inventat Inchiziția și și-a omorât conaționalii ce îndrăzneau să-și exprime noile viziuni asupra a tot ce ne-nconjoară! Pentru că începeau să judece lumea exterioară.
Priviți încă odată aceste imagini...! Și reflectați la mesajul lor!
Puteți vedea filmul în întregime, mai jos.