Pagini

miercuri, 15 octombrie 2014

Biserica unde copiii sunt abuzaţi sexual...


Toți JEGOȘII ăștia de BORături negre, ce put a tămâie, ceară arsă și jeg nespălat cu lunile, TOȚI sunt o apă și-un pământ!
PEDOFILI, CURVARI, HOMOSEXUALI, etc, etc, indiferent ce religie ”horcăie” în barba lor îmbâcsită de ploșnițe sau păduchi, indiferent în ce țară perpetuează prostia, incultura și scârboșenia... toți sunt la fel - JIGODII PENALE!
O biserică din Ohio, SUA, condusă de pastorul Ernest W. Angley, care se autoproclamă profetul lui Dumnezeu (?), este acuzat că se află de fapt la conducerea unui secte unde bărbaţii sunt forţaţi să facă vasectomie, femeile fac avorturi, iar copiii sunt abuzaţi sexual. Potrivit The Akron Beacon Journal, 21 de foşti membrii ai bisericii din Ohio spun despre Angley că este homosexual şi că, de-a lungul anilor, "a închis ochii" atunci când a descoperit că alţi colegi de-ai săi au abuzat sexual minori.
"Nu sunt homosexual. Dumnezeu nu s-ar putea folosi de un homosexual aşa cum se foloseşte de mine. El m-a numit profetul Lui şi chiar sunt un profet", a declarat Angley.
Acuzaţiile nu vin doar din partea unor foşti membri ai bisericii, ci şi din partea celor care     l-au urmat în învăţături pe Angley. Despre faptul că au fost forţaţi de pastor să-şi facă vasectomie, Angley a spus: "M-am uitat la organele lor sexuale ca să le spun dacă erau umflate".
Pe lângă cei care susţin că au fost forţaţi să facă vasectomie, sunt şi femei care acuză faptul că au fost încurajate să facă avort.
Angelia Oborne, fostă membră a bisericii, a declarat că soţul ei a suferit o operaţie de vasectomie chiar în Biserica Akron. În plus, o prietenă a femeii ar fi făcut patru avorturi din cauza lui Angley.
O altă femeie, care era însărcinată în patru luni, a povestit că Angley i-ar fi spus să se gândească la făt ca la o tumoare pentru ca avortul să fie mai uşor.
"Nu vrea ca oamenii să aibă copii pentru că astfel nu ar mai avea timp pentru biserică, iar banii pe care i-ar da bisericii ar fi mai puţini. Tacticile abordate de Angley erau pur şi simplu înfricoşătoare. Se comporta ca un medic. Mi se întoarce stomacul pe dos când mă gândesc", a declarat Greg Mulkey, un fost membru al bisericii.
Pe lângă acuzaţiile legate de sterilizare şi avorturi, foştii membri ai bisericii vorbesc şi despre abuzuri sexuale.
Shane McCabe susţine că a fost violat când era adolescent de un apropiat al lui Angley. Incidentul s-ar fi petrecut chiar în biserică. Când a aflat, pastorul şi-a iertat asociatul.
"M-a întrebat dacă am spus cuiva despre asta. I-am spus că nu. Atunci a spus: Hai să ţinem asta secret. Aşa trebuie să ne comportăm în astfel de situaţii pentru că mila lui Dumnezeu este mare", a povestit McCabe pentru The Akron Beacon Journal.

Și cum ar spune românul... ”Probleme Gogule?”